Heeft u vragen over Centre Céramique en haar dienstverlening, dan vindt u hier enkele antwoorden.           Library membership
Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan aan de klantenservice

Vragen

  • Waarom worden bepaalde collecties kleiner?

    Bij de aanwezige collecties wordt de frequentie van uitleen constant in de gaten gehouden. Bij afname van het gebruik moeten er keuzes gemaakt worden en kijken we of er alternatieve mogelijkheden zijn voor het eenvoudig verkrijgen van de gevraagde materialen. Dit kan via collega bibliotheken/instellingen of online.

  • Waarom worden collecties verplaatst?

    De bibliotheek wil inspelen op de vraag van de klant om genres en/of materiaalsoorten bij elkaar te zetten. Hierdoor worden bepaalde collecties samengebracht, die eerder niet bij elkaar stonden.

  • Waarom wordt de CD-collectie kleiner?

    We zien een zichtbare krimp in de uitleen van de cd-collectie door concurrerende kanalen zoals spotify, youtube. De norm die we hanteren bij het collectieonderhoud is dat na 1 jaar geen uitlening, de cd wordt verwijderd uit de collectie. Als lid van Centre Céramique kunt u de cd's, dvd's en lp's die niet beschikbaar zijn, aanvragen bij muziekweb.nl. Via 'Mijn Menu' kunt u rechtstreeks inloggen op deze site en zoeken en aanvragen in de catalogus met 400.000 cd's, 15.000 muziek-dvd's en 300.000 lp's. Daarnaast biedt muziekweb.nl een schat aan informatie over artiesten, albums, muziekstijlen en de nieuwste releases.