Heeft u vragen over Centre Céramique en haar dienstverlening, dan vindt u hier enkele antwoorden.           Library membership
Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan aan de klantenservice

Vragen

 • Hoe kan ik mijn documenten opslaan?

  Documenten zijn uitsluitend op te slaan op USB-stick. Deze moet u zelf meenemen. Tip: via e-mail kunt u documenten als bijlage naar uw mailadres sturen. Alle gegevens op onze pc's gaan verloren na een herstart. Niet alle usb opslagmedia zijn geschikt voor gebruik op de publiekswerkplekken. Centre Céramique is niet verantwoordelijk voor de juiste werking van usb opslagmedia die door gebruikers worden meegenomen. 

 • Ik ben geen lid van de bibliotheek, kan ik toch gebruikmaken van internet of een computerwerkplek?

  Als u geen lid bent van de bibliotheek kunt u gratis gebruik maken van onze Free Wifi CC. U hoeft alleen maar de voorwaarden te accepteren.
  Gebruik van onze werkstations met computer en de print- en kopieerfaciliteiten is mogelijk voor bibliotheekleden. Een BASIC abonnement is al verkrijgbaar voor € 3,- per jaar. Met een BASIC abonnement kunt u 1 uur per dag gratis gebruik maken van onze computerfaciliteiten, langer gebruik kost € 0,50 per uur. Met de overige abonnementen kunt u ongelimiteerd gebruik maken van onze faciliteiten. Meer info over onze abonnementen

 • Is het mogelijk om te kopiëren en te printen?

  Ja, dit kan in zwart/wit of kleur. Om te kunnen kopiëren en printen heeft u wel een bibliotheekkaart nodig. Een BASIC abonnement kost eenmalig € 3,- en u kunt dit aanvragen bij de ledenservice. Een geldig legitimatiebewijs is verplicht bij de aanvraag. Klik hier voor  de tarieven van printen en kopiëren.

 • Is tekstverwerken mogelijk in Centre Céramique?

  In Centre Céramique staat een groot aantal internet pc's voor u klaar. U kunt internetten, tekstverwerken (office 2007-pakket), informatiebestanden raadplegen en betaald printen en kopiëren.  Met een BASIC pas van Centre Céramique kunt u 1 uur per dag gratis gebruik maken van onze computerwerkplekken, daarna kost dit € 0,50 per uur.  Met onze overige abonnementen en een bibliotheekkaart van Centre Céramique kunt u geheel gratis en onbeperkt gebruik maken van onze computerwerkplekken.

 • Kan ik mijn eigen notebook gebruiken in Centre Céramique? Ook internet?

  Ja, u mag uw eigen notebook gebruiken en gebruik maken van (gratis) Wi-Fi. Uw apparatuur dient wel geschikt te zijn om verbinding te maken met Wi-Fi.

 • Printen vanaf eigen laptop, tablet of smartphone?

  In Centre Céramique is het voor bibliotheekleden mogelijk om bestanden die zijn opgeslagen op je eigen laptop, iPad, tablet of smartphone naar de printer te sturen. Meer informatie op >> https://www.centreceramique.nl/wifiprinten