Scheidingscafé: KIES

Kinderen in echtscheidingssituaties


04 sep
Scheidingscafé Zuid Limburg

KIES staat voor kinderen in echtscheidingssituaties.

Het programma van KIES, laagdrempelig en preventief, biedt korte groepsgerichte begeleiding aan kinderen van 8 t/m 12 jaar die te maken hebben (gehad) met de scheiding van hun ouders. Dit gebeurt in het Heuvelland en in Maastricht. Op deze avond komen er een paar KIES-coaches vertellen over hulp aan kinderen en over het programma in de regio.

Het Scheidingscafé is een maandelijkse bijeenkomst waar iedereen, die op één of andere manier betrokken is bij een scheiding, op een laagdrempelige, vrijblijvende wijze informatie kan krijgen over alles wat er bij een scheiding komt kijken. Elke maand is er een ander thema, dat door een deskundige ingeleid wordt. Daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen en onderling van gedachten te wisselen. Tevens is er gelegenheid om de aanwezige deskundigen kortstondig te raadplegen over meer persoonlijke vragen.

Het Scheidingscafé Zuid-Limburg wordt georganiseerd door Stefan Willems (Praktijk voor Scheidingsbegeleiding), Ingeborg Dijkstra (Stepping Stones Coaching) en Yolanda de Boer (NieuweStartCounselling) i.s.m. Centre Céramique.

Meer informatie: www.scheidingscafezuidlimburg.nl

Kijk in onze catalogus voor meer info over echtscheiding

Dinsdag 4 september 2018

Van 19:00 tot 20:30 uur

Centre Céramique | Avenue Céramique 50 | 6221 KV Maastricht

Gratis